Kennel Ulvebo styres av våre intensjoner og mål for den ideelle avl av tysk schäferhund. Våre tanker og ideer vedrørende nedarving og kvalitet diskuteres kontinuerlig med noen få håndplukkede medspillere. 
Alle endelige avgjørelser innen vårt avlsarbeide tas av Jan Marthinsen og Trond Eriksen.

Ellers består vårt oppdrett av flere personer som engasjerer seg sterkt innenfor et bredt spekter hundeaktiviteter som RIK, Bruks, Utstilling, etc.

Kennel Ulvebo er aktiv flere steder i vårt vakre land, og vi treffes flere ganger gjennom hele året. Godt samhold og stor innsats fra alle gjør at vi har et unikt miljø som vi er stolte av.

Ulvebo's Djengis Kahn

Kennel Ulvebo ble registrert den 25. mai 1987. 

Bunnsvilla for eget oppdrett ble lagt to år tidligere, da vår tispe Triumph's Yodie fikk sitt første valpekull. Helt fra starten av har vi satt hundens bruksverdi og helse i høysetet.
Yodies sønn; Ulvebo's Djengis Kahn har betydd svært mye for Ulvebo's mal for kvalitet og bruksverdi. Han var en fantastisk hund og kamerat, og hans betydning for vårt avlsarbeide har vært svært stor.Han ble far til en stor bredde av bruks og tjenestehunder, og det har gitt oss mer heder og ære enn noe glitter på peishylla kan gi.